Installation Failure

Oct 12, 2009 at 7:54 PM

I attempted to run the recomended installer. The following was presented towards the end of the install.

"There is a problem with this Windows Installer package. A program required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor."

The Event Viewer lists the following error: "Product: T4 Toolbox -- Error 1721. There is a problem with this Windows Installer package. A program required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor. Action: Devenv10SetupAction, location: , command: /InstallVSTemplates /SafeMode" I noticed this says Devenv10. I'm guessing this is because I have 2008 running and not 2010. I'm running Windows Server 2008 64 bit. VS Developer 2008

Ideas?

Suggestions?

Thanks, - JB

Coordinator
Oct 12, 2009 at 9:13 PM

Thanks for reporting this. I will look into it tonight.

Oleg

Coordinator
Oct 12, 2009 at 11:25 PM

I have updated the installer, please try again with the new version and let me know if it works for you.

Thanks,
Oleg

Oct 13, 2009 at 5:10 PM

Works like a charm!

Thanks,  -JB

Sep 13, 2011 at 10:21 PM
olegsych wrote:

I have updated the installer, please try again with the new version and let me know if it works for you.

Thanks,
Oleg

I tried the latest alpha, the 10.x beta, then the 9.x latest, all say you need vs2008 or higher installed, I have vs2010 ultimate.

Sep 14, 2011 at 1:27 AM

looked in the issues section, ran from cmd prompt as admin, and it works fine. Win7, 64 bit.