Cannot install Toolbox on VS2008 sp1

Oct 5, 2008 at 6:36 AM
Hi
I have tried to install your toolbox on 2 machines ,it start running but then dies and never get to the wizard.
Thanks a lot
Coordinator
Oct 5, 2008 at 1:08 PM

Could you do this?

  1. Uninstall T4 Toolbox using Control Panel
  2. Restart you machine
  3. Open Visual Studio command prompt and run the following command: devenv.exe /setup
  4. Open Visual Studio, create a new C# console application project.
  5. Select Project->Add New Item from the main menu
  6. Verify that Add New Item dialog doesn't contain the Code Generation folder.
  7. Close Visual Studio
  8. Install T4 Toolbox from command prompt using the following command line: msiexec /i t4toolbox.msi /lvx* install.log
  9. Open Visual Studio and verify that Add New Item dialog contains the Code Generation folder with items like File, Template, Generator, etc.
  10. If the installer reports the problem again, upload the install.log to this thread.

Thanks,
Oleg

Oct 5, 2008 at 4:00 PM
Hi,
thanks for your reply.
I have done step 1-2-3,4 but a step 5 all my templates have gone?!?

do you know how to reistall the template is there a command?

thanks
Brix
Oct 5, 2008 at 4:04 PM
Just managed to reinstall templates using devenv /installvstemplates

Oct 5, 2008 at 4:16 PM

Cannot post the log as it says too long

Where can I send it?

Dec 16, 2008 at 6:52 AM
Therem is a my install log for T4 on MS Visual Studio 2008 SP1.
There are several errors in log, but Add New Item dialog contains the Code Generation folder and templates in it.